NOVI Interieur Design

Reviews

Ik voelde me op mijn gemak bij deze styliste. Zij dacht met mij mee, zeer enthousiast en niks was haar teveel. Binnen no time had ze woonaccessoires, kleur en materiaal vouwgordijnen geheel op elkaar afgestemd. Daarbij heeft ze mij nog advies gegeven over de nieuwe eethoekstoelen die we nodig hebben. Die staan ook zo ontzettend mooi bij de rest, erg blij mee. Onze woonkamer is nu stijlvol ingericht, ik geniet er elke dag van.

Anita

Assendelft

Contact met Joyce van Novi Interieur Design is prettig, warm en aangenaam. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Zij heeft een goed doordacht voorstel aangeleverd en onze wens vakkundig vertaald naar het lichtplan. Kortom:
Wij zijn zeer tevreden!

Jack & Marga

Nijbroek

Via kennissen van ons kwamen we bij Joyce van Novi Interieur Design. We hebben Joyce gevraagd of ze voor ons een plan wilde bedenken hoe we ons nieuwe huis gezellig konden gaan inrichten en voor decoratie ideeën. Ook hebben we Joyce voor kleuradvies gevraagd. We hebben een leuk plan gekregen met decoratie tips wat echt bij ons past en waar we mee verder kunnen. Daarnaast heeft ze een leuke en passende indeling qua meubels voor ons gemaakt en nog wat suggesties gedaan voor kleur op de wanden. We zijn er erg blij mee en dit plan helpt ons zeker verder met het inrichten en gezellig maken van ons huis!

Rick en Sharon

Heerde

Wij zijn in contact gekomen met Joyce, omdat we op zoek waren naar een interieurstylist . Via haar Instagram en haar website kregen we direct een goed gevoel.
Eenmaal in gesprek met elkaar bleek dat ze ons goed aanvoelde. We waren op zoek naar iemand die ons kleuradvies kon geven en helpen bij het stylen van de woonkamer.
Joyce luistert goed naar de wensen van de klant in een persoonlijk gesprek. Onze wens was: beetje stoer, cosy en trendy.
Dat heeft ze heel goed begrepen. Onze wensen zijn opgenomen in een kleurplan en uitgewerkt in een moodboard. Daarin zagen we direct dat onze ideeën goed waren begrepen.
We zijn heel erg blij met het advies en de uitvoering. Zonder haar hadden we het zo niet kunnen bedenken.
Joyce kunnen wij van harte aanbevelen: ze is zeer professioneel, prettig in de omgang en luistert heel goed naar de klant!

Jan en Karin

Apeldoorn

Wat zijn wij blij met onze nieuwe woonkamer en tuinkamer! Ook al zijn we nog niet klaar. Zelf hadden wij dit nooit kunnen bedenken. We kochten en kregen vaak meubelen en accessoires. Daardoor werd ons interieur rommelig en was er geen eenheid. Toen Joyce bij ons kwam luisterde ze eerst goed naar ons eigen ideeën. Vervolgens maakte ze een kleurenadvies en moodboards met haar ideeën en onze wensen. Het was direct een mooi plan. Ook qua shoppinglijst hield ze hierin al direct rekening met ons budget Joyce verzorgd alles graag tot in de detail en houd rekening met onze wensen. Ze is laagdrempelig, goed bereikbaar en communiceert duidelijk! Ook laat ze ruimte voor onze eigen ideeën en smaak.
We zijn blij met het resultaat en kunnen door het goede plan onze wensen verder uitwerken.
BEDANKT JOYCE!

Reinout en Rianne

Apeldoorn